Golman Čelika pred Slobodu

Marković: Nemamo se čega bojati pred našim navijačima

D. Kurbegović

U nedjelju će nogometaši Čelika na Bilinom Polju dočekati tuzlansku Slobodu.

 Biće to duel ekipa, koje se trenutno nalaze pri samom dnu tabele, te im je imperativ pozitivan rezultat u svakoj utakmici.

Posljednja prepreka za napadače Slobode u nedjelju će biti sjajni čuvar mreže Čelika, 21-godišnji Matej Marković, koji je sigurno najbolji pojedinac Čelika u dosadašnjem dijelu prvenstva, iako je već primio devet golova.

Ovaj nogometaš koji je u Čelik stigao iz Zagreba, najavio je naredni duel njegovog tima, te se osvrnuo na boravak u Zenici i klubu.

"Sloboda je loše krenula u novu sezonu, imali su par poraza i sigurno će doći ovdje nabrijani da uzmu tri boda, jer su pod imperativom pobjede. Mi se nemamo čega bojati, igramo kod kuće, pred svojim navijačima, pokazali smo u posljednje dvije utakmice da idemo u boljem smjeru, da postajemo ravnopravni s ostalim ekipama. Ako pristup bude pravi u nedjelju očekujem pozitivan rezultat“, ističe Marković.

Iako je primio devet golova, navijače Čelika je oduševio sjajnim odbranama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Super mi je u Zenici, tu sam nešto više od mjesec dana, snašao sam se veoma brzo. Atmosfera u ekipi je dobra, ljudi u gradu su ljubazni, nemam nikakvih problema i stvarno sam zadovoljan svime u gradu i klubu. Došao sam iz Zagreba, imao sam povredu, dobio sam pobudu iz Premijer lige, drago mi je što sam došao u Čelik. Ne treba govoriti ništa previše o Čeliku, zna se šta je ovaj klub u BiH, meni je velika čast igrati za ovaj klub i boriti se svaku utakmicu, nadam se da ću opravdati povjerenje“, kazao je Marković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi