Marković: Nisam imao dobar odnos s Rodgersom
Foto:EPA

Marković otkrio razloge loše igre

Marković: Nisam imao dobar odnos s Rodgersom

S. Bošković

Krilni fudbaler Liverpoola Lazar Marković priznao je da nije imao dobar odnos s bivšim trenerom Redsa Brendanom Rodgersom.

Srbijanski internacionalac stigao je na Anfield iz Benfice za 20 miliona funti i odigrao je 20 ligaških utakmica, no nije se uspio nametnuti Rodgersu i nakon samo jedne sezone posuđen je Fenerbahčeu.

"Nisam imao dobar odnos sa Rodgersom. To je bio problem. Nikad me nije stavio na prirodnu poziciju i zbog toga nisam uspio da se nametnem", rekao je Marković, te je na kraju istakao:

"Ne gledam u prošlost. Liverpool ima novog trenera i to je dobro". 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra se da će Jurgen Klopp, koji je zamijenio Irca, u januaru Markovića vratiti sa posudbe. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.