Marković objavio spisak za završnicu kvalifikacija

Spisak za kvalifikacione utakmice Svjetskog prvenstva

Marković objavio spisak za završnicu kvalifikacija

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Dragan Marković danas je u Sarajevu objavio spisak rukometaša na koje računa u kvalifikacijskim duelima za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2015. godine. 

Rukometni Zmajevi igrat će četiri utakmice u deset dana. Prva je na rasporedu drugog januara protiv Latvije, a tri dana kasnije gostujemo Latvijcima. Potom naši najbolji rukometaši igraju na domaćem terenu protiv Estonije, a ciklus zatvaramo protiv Portugala 12. januara. 

Na spisku selektora Markovića nalaze se: Grahovac, Benjamin Burić, Dejanović, Ovčina, Delić, Terzić, Čelica, Milas, Prce, Halilbegović, Karačić, Bećirović, Panić,  Savić, Malinović, Vražalić, Zulfić, Vranješ, Senjamin Burić, Toromanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.