Marković odabrao 20 Zmajeva za dvomeč sa Njemačkom

Uoči baraž susreta za odlazak na SP

Marković odabrao 20 Zmajeva za dvomeč sa Njemačkom

Adnan Beganović

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Dragan Marković, odabrao je 20 igrača na koje će računati u predstojećim baraž susretima za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2013. godine protiv Njemačke.

Marković je prije nekoliko dana objavio širi spisak na kojem se nalazilo 28 igrača, a iako je najvaljivao da će na pripremama biti njih 19, ipak se odlučio pozvati 20 rukometaša.

Tako se na spisku nalaze:
Golmani: Benjamin Burić, Enid Tahirović, Adnan Šabanović, Nebojša Grahovac;
krila: Mirko Mikić, Vukašin Stojanović, Deni Velić, Faruk Vražalić;
bekovi: Duško Čelica, Ante Kukrika, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Damir Doborac, Adnan Harmandić, Ivan Karačić, Nikola Džono, Dejan Malinović, Marko Panić;
pivoti: Muhamed Toromanović i Senjamin Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.