Marković: Ostajem li selektor? To je sada najmanje važno

Rukometaši bolji od Litavnije

Marković: Ostajem li selektor? To je sada najmanje važno

E. Škorić

Bh. rukometna reprezentacija pobjedom nad Litvanijom okončala je kvalifiakcije za Svjetsko prvenstvo.

Baraž smo ranije osigurali, pa smo rasterećni dobili Litvance sa 31:22. Litvanci su bili dobri nekih 52 minute, a onda 8:0 serijom rješavamo pitanje pobjednika u tuzlanskom Mejdanu.

"Ušli smo jako teško u utakmicu, stigao nas je umor, temperatura nije bila idealna večeas, pa smo se jedva kretali u prvom dijelu, ali u nastavku je sve puno bolje izgledalo", rekao je selektor Marković. 

Njemu uskoro ističe novi ugovor i nije još uvijek poznato hoće li ostati na svojoj poziciji.

"Dvaput sam produžio ugovor, jednom na tri godine, a jednom na dva mjeseca. To nije važno, važna je ova atmosfera, ova ekipa", dodao je naš selektor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi