Marković pomaže bh. rukometašima

Marković pomaže bh. rukometašima

Uprava Grada Sarajeva iskazala je podršku Rukometnom savezu BiH u naporima da se kvalifikaciona utakmica 5. kola za odlazak na Evropsko prvenstvo 2010. godine koju BiH igra protiv Srbije, odigra u Skenderiji.

Generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić, u izjavi za Oslobođenje, kazao je kako je upućeno pismo dogradonačelniku Sarajeva Nenadu Markoviću u kom se traži pomoć.

-    Marković je nakon što je dobio pismo obavio razgovore sa gradonačelnikom Alijom Behmenom i obojica su istakli podršku RSBiH. Oni će biti pokrovitelji kvalifikacionog susreta sa Srbijom u smislu da će snositi sve troškove korištenja dvorane „Mirza Delibašić“ centra Skenderija, kazao je Karačić za Oslobođenje.

Susret 5. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko rukometno prvenstvo 2010. godine između selekcija Bosne i Hercegovine i Srbije na programu je 19. marta u dvorani „Mirza Delibašić“ sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.