Marković pozvao 18 reprezentativaca

Okupljanje 1. aprila u Sarajevu

Marković pozvao 18 reprezentativaca

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković objavio je spisak rukometaša koje je pozvao na predstojeće pripreme.

Dragan Marković je na okupljanje najboljih bh. rukometaša, koje je zakazano za 1. april i trajaće do 8. aprila, pozvao 18 reprezentativaca.

 

Na spisku se nalaze: Enid Tahirović, Nebojša Grahovac, Mario Blažević, Vukašin Stojanović, Mirko Mikić, Deni Velić, Faruk Vražalić, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Ante Kukrika, Ivan Karačić, Adnan Harmadić, Damir Doborac, Marko Panić, Nikola Džono, Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ i Damir Delić.

 

Okupljanje će biti obavljeno u nedjelju, 1. aprila 2012. godine u 13,00 sati u Hotelu Sarajevo u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.