Marković pozvao Gorana Biljaku

Juniori 3. aprila u Goraždu protiv Crne Gore

Marković pozvao Gorana Biljaku

A. Beganović

Za nekoliko dana, tačnije 1. aprila u Sarajevu će se okupiti rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Selektor bh. reprezentacije Dragan Marković već ranije je pozvao 18 igrača, a naknadno je poziv upućen i desnom beku Goražda, Goranu Biljaki.

Naime, selektor našeg nacionalnog tima Dragan Marković pratio je igre Biljake u Premijer ligi i odlučio mu je pružiti šansu da pokaže šta zna.

Podsjetimo, tokom priprema od 1. do 8. aprila rukometni zamjevi će odigrati i dva prijateljska susreta i to protiv Italije i Crne Gore.

Protiv Crne Gore prijateljski susret odigrat će i naši juniori, koji će također od 1. aprila biti na pripremama u Sarajevu. Susret sa Crnogorcima zakazan je za 3. april u Goraždu, a 5. aprila izabranici Zdenka Grbavca otputovat će na Island gdje će se sa domaćom selekcijom i Estonijom boriti za plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.