)
Marković: Ubjeđen sam u pobjedu i tri boda

Meč 19. kola Druge lige RS, Zapad

Marković: Ubjeđen sam u pobjedu i tri boda

D. Vejo

U okviru 19. kola Druge lige Republike Sprske Zapad, fudbaleri Proletera idu na gostovanje pretposljednjoj ekipi na tabeli Liješća, koja se bori za opstanak. 

Nova pobjeda itekako je potrebna i jednom i drugom timu. To najbolje zna i napadač Proletera, a ujedno i drugi strijelac lige.

"Naredno kolo gostujemo ekipi Liješća. Trebalo bi to biti lako gostovanje za našu ekipu. Ja sam ubjeđen u pobjedu, nakon lošeg starta u prve dvije utakmice. Skor smo popravili utakmicom protiv Laktaša pobjedom od 2:0 na svom terenu te se upravo zbog toga nadam novoj pobjedi i da nastavimo pobjednički niz", kazao je za SportSport.ba napadač Proletera, Vladimir Marković.

Ipak, nije sve tako idealno kod Teslićana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Atmosfera je malo poljuljana, a razlog tome je loš start u proljetnom dijelu šampionata. Iskreno se nadam da ćemo poslije meča koji predstoji ponovo izađemo na pobjedniči put", dodaje igrač.

Utakmica između Liješća i Proletera igra se u nedjelju od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti