Marković: Zadovoljan sam remijem, pokazali smo drugo lice

Selektor rukometne reprezentacije BiH

Marković: Zadovoljan sam remijem, pokazali smo drugo lice

Izabranici Dragana Markovića danas su u Dohi imali drugu prijateljsku utakmicu, a ovaj put odigrali su neriješeno sa domaćom selekcijom Katara.

Marković je nakon susreta istakao da je izuzetno zadovoljan ishodom ovog meča.

"Izuzetno sam zadovoljan neriješenim rezultatom. Držali smo rukometni čas jednom od favorita prvenstva. Odigrali smo jednu tipičnu gostujuću utakmicu, pretrpili smo sve pogrešene odluke sudija i pritiske publike", kazao je Marković, a potom dodao:

"Vidi se da neki igrači nisu još kondiciono stasali tako da smo morali dosta mijenjati. Bilo je puno dobroga i puno naivnih grešaka u ključnim momentima. Ovdje sve bruji da smo nadigrali velikog favorita, to je veliko iznenađenje. Jučer smo bili umorni od puta, a danas smo sigurno pokazali jedno drugo lice."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti