Marković: Zaslužen poraz, osjete se posljedice umora od puta

Selektor BiH nakon Portugala

Marković: Zaslužen poraz, osjete se posljedice umora od puta

Rukometaši Bosne i Hercegovine danas su pretrpjeli poraz od Portugala rezultatom 26:22 u prvoj pripremnoj utakmici u Kataru.

"U prvom poluvremenu smo igrali izuzetno dobro u odbrani ali jako loše u napadu. Puno stopostotnih šansi smo propustili... U drugom poluvremenu smo puno kombinovali, pokušao sam da dam šansu svima, neki su zadovoljili, neki ne", rekao je Marković i dodao:

"Na kraju, možda i realan rezultat. Portugal je bio bolji u ovoj utakmici. Imamo još mnogo toga da uradimo, vidi se na nama i taj umor od puta. Sutra ujutru imamo mali odmor pa navečer susret sa Katarom. Vidjet ćemo šta možemo".

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Dohi obavlja posljednje pripreme pred historijski nastup na Svjetskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.