6

Komentari (6)

Gari Garinča
VAR nije obično to je veliko SRA*E.
Zoilomas
na suprotno, var je spas futbala
Svojprisebi
kako da ne. Pogotovo kad mogu birat koje situacije da pregledaju a koje ne. Sranje i to veliko ko kuca
Zoilomas
Biranje je po incidentu, nemoze se birati nesto prije ili na pogresan nacin bez ikakvog incidenta , kad incident ili takozvani faul nastane ili sumnja u faul, ova tehnologija omogucava da se donese ispravna odluka i time bar upolovi ako ne bas eliminise skroz nepravdu. Da smo imali ovo za utakmicu protiv Francuske kad je dat prnal francuzima nakon starta spahica bili bi na europskom prvenstvu ili da smo imali ovo za onaj ofsajd Dzeke protiv Nigerije u Brazilu Isli bi dalje i nebi vjeno pamtili nepravdu. Hvala bogu na VAR tehnologiji I nadam se da ce svi pametni ljudi to razumjeti i nikad ne mjenjati.
Nuksi
Dobro si ti to napisao ali da se tako stvarno i radi, milion je situacija gdje nisu upotrijebili VAR, protiv Srbije je jedna, pa recimo Boateng je napravio penal protiv Švedske kad je Šveđanin izašao sam pred golmana a nisu upotrijebili VAR, dok recimo Engleskoj protiv Paname dosudiše penal na Lingardu koji je bio manje penal nego ovaj Boatenga.....
Svojprisebi
I koji je bio smjesan penal u poredjenju sa onim na Mitrovicu. To bi i slijepac vidio da je penal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.