Sudija iz Meksika došao u centar pažnje: Da li su Marokanci oštećeni?
FOTO: EPA

Situacija iz 27. minute

Sudija iz Meksika došao u centar pažnje: Da li su Marokanci oštećeni?

Haris Zilić

U drugoj polufinalnoj utakmici Mundijala u Kataru, Francuska vodi na poluvremenu protiv Maroka sa 1:0. Trikolori su do gola došli u četvrtoj minuti preko Hernandeza.

Na semaforu je drugačiji rezultat mogao bit u 27. minuti.

Hernandez je u jednom prodoru zaustavio Boufala, ali meksički sudija Ramos je ne iznenađenje igrača Maroka dosudio loptu za Francuze.

Mnogi su mišljenje da je trebao biti penal za Maroko, ali nije se ni gledao VAR. Pomenutu situaciju pogledajte na fotografiji i procijenite sami.

Maroko se nije predao nakon gola Hernandeza i imali su nekoliko dobrih prilika pred golom Francuza.

Oglasi

Izdvaja se stativa El Yamiqa u 44. minuti utakmice.

Do kraja ćemo sigurno gledati uzbudljvu utakmicu, Marokanci su pokazali da znaju igrati i kada su u rezultatskom zaostatku.

Reprezentacije igraju u sastavima:

FRANCUSKA: Lloris, Kounde, Varane, Konate, T.Hernandez, Griezmann, Tchouameni, Y.Fofana, O.Dembele, Mbappe, Giroud.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

MAROKO: Bounou, Hakimi, El Yamiq, Saiss, Aguerd, Mazraoui, Amrabat, Ounahi, Ziyech, En Nesyri, Boufal.

Pobjednik večerašnjeg meča u nedjeljnom finalu igra protiv Argentine, dok će poraženi u subotu igrati susret za treće mjesto protiv selekcije Hrvatske.

Top Komentari

SamoSiroki
Nista..
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi