Maroko i Slovačka su igrali prijateljski meč, ali svi pričaju o fotografiji Benatije

Fotografija obilježila susret

Maroko i Slovačka su igrali prijateljski meč, ali svi pričaju o fotografiji Benatije

Defanzivac Juventusa Medhi Benatia oduševio je fudbalski svijet prije početka prijateljske utakmice između njegovog Maroka i Slovačke.

Maroko se trenutno sprema za Svjetsko prvenstvo gdje će biti u veoma teškoj grupi sa Španijom, Portugalom i Iranom, a trenutno ova reprezentacija vrši posljednje provjere pred turnir.

Prijateljsku utakmicu protiv Slovačke su dobili sa 2:1 u Ženevi, ali cijelu noć je obilježio jedan trenutak prije početka utakmice. Glavni akter bio je kapiten Maroka Benatia.

Naime, obzirom da je kiša padala u Ženevi, a kapiten Maroka je kod sebe imao državnu zastavicu, odlučio je da ju iskoristi kako bi prekrio glavu djevojčice koja je stajala ispred njega i kako ona ne bi pokisnula.

Potez za sve pohvale...

Top Komentari

Arnel925
Sta ce joj biti od kise, neka malo poraste
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi