Marotta spremio neočekivano pojačanje u januaru

Rincon stiže u Juve?

Marotta spremio neočekivano pojačanje u januaru

Endin Čaušević

Čelni ljudi Juventusa najavili su da bi u januaru moglo biti nekoliko promjena što se tiče igračkog kadra.

Direktor Stare dame, Beppe Marotta, potvrdio da će nekoliko igrača sigurno napustiti Juve u januaru, ali da će vjerovatno biti i nekoliko pojačanja. Italijanski mediji prenose da je Juve zainteresovan da dovede igrača Genove, Tomasa Rincona, što je začudilo sve navijače ovog kluba.

Rincon je u Genovu stigao 2014. godine iz HSV-a, a sigurno je i on sam iznenađen da ga povezuju s Juventusom. Mediji u Italiji navode da je Marotta kontaktirao Genovu, te da im je ponudio da puste Rincona na posudvu do kraja sezone

Rincon bi navodno trebao biti zamjena za Hernanesa koji će sigurno napustiti klub ove zime. Venecuelanac je prošle sezone u dresu Genove postigao tri gola, te je upisao šest asistencija. Ipak, navijači Juventusa se nadaju da su ovo samo špekulacije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi