Marquinhos produžio ugovor s PSG-om

Ostaje u Parizu

Marquinhos produžio ugovor s PSG-om

Endin Čaušević

Defanzivni fudbaler PSG-a Marquinhos danas je zvanično produžio svoj ugovor sa francuskom ekipom.

Marquinhos je i ovog ljetnog prelaznog roka bio tema mnogih špekulacija, a najviše se govorilo o tome da brazilskog defanzivca u svoje redove želi dovesti Barcelona. Međutim, danas je sve to demantovano jer je Marquinhos produžio svoj ugovor sa klubom iz Pariza.

Ovu vijest na zvaničnoj stranici potvrdio je i PSG. Marquinhos je odlučio odbiti sve ponude, te prihvatiti novi ugovor u PSG-u. Brazilac će prema novog ugovor dres francuskog kluba nositi do ljeta 2022. godine.

Vijest o novom ugovoru Marquinhosa razočarala je čelnike Barcelone koji su pokazali veliki interes za Brazilca. No, u katalonskom klubu se još uvijek nadati da će uspjeti poslovati s PSG-om jer se na njihovoj meti nalazi i Marco Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi