Marseille minimalno protiv Guingampa

Francuska Ligue 1

Marseille minimalno protiv Guingampa

Fudbaleri Marseillea ostvarili su danas minimalnu domaću pobjedu od 1:0 protiv ekipe Guingampa u okviru 14. kola Ligue 1. 

Marseille igra sjajno ove sezone i očekivala se čak i laša pobjeda protiv ekipe koja se trenutno nalazi na 15. mjestu francuske lige.

Ipak, na kraju su fudbaleri sa Veledroma slavili sa 1:0, a jedini gol na susretu postigao je Thauvin u 31. minuti susreta. Marseille se nakon ove pobjede zadržao na 4. poziciji sa 28 osvojenih bodova ove sezone, dok je ekipa Guingampa ostala na 15. poziciji sa samo 15 bodova.

U narednom kolu Marseille gostuje Metzu, a Guingamp na domaćem terenu igra protiv Montpelliera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi