Navijači Marseillea poručuju: Evra, odj*bi!

Postao je nepoželjan

Navijači Marseillea poručuju: Evra, odj*bi!

Iskusni francuski fudbaler Patrice Evra prolazi kroz težak period u karijeri nakon incidenta uoči utakmice Guimaraesa i Marseillea, kada je nogom udario jednog navijača u glavu.

Marseille je povodom toga pokrenuo istragu nakon čega je odlučio suspendovati Evru, koji je vjerovatno završio svoju epizodu u klubu sa Velodromea.

Da je Evra izgubio i povjerenje navijača Marseillea dokaz je njihova parola na utakmici protiv Caena (5:0), gdje su najvatreniji navijači ovog kluba poručili svom fudbaleru da više nije poželjan.

"Mislio si da si iznad institucije kakva je Olympique Marseille i da si iznad njegovih navijača. Ne želimo da nosiš naše boje - Evra, odj*bi!", pisalo je na transparentu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, sinoć se putem društvenih mreža oglasio i sam Patrice Evra, koji je čestitao svojim saigračima na visokoj pobjedi i zahvalio se "pravim navijačima Marseillea" na podršci koju mu pružaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti