Marseille nudi 20 miliona funti za napadača Arsenala
Foto: EPA

U francuskom klubu žele Girouda na Velodromeu

Marseille nudi 20 miliona funti za napadača Arsenala

Prema posljednjim informacijama Marseille će pokušati na Velodrome dovesti iskusnog napadača Arsenala, Oliviera Girouda.

U francuskom klubu su spremni izdvojiti i do 20 miliona funti kako bi iskusni Francuz London zamijenio Marseilleom, izvještava Sky Sports.

Giroud ove sezone nikako ne uspijeva da obezbjedi status startera u ekipi Arsenala, iako je za samo 913 odigranih minuta u Premier ligi upisao devet golova i tri asistencije.

Špekulacije oko Giroudovog odlaska iz Arsenala kruže već neko vrijeme, a on je do sada povezivan sa mogućim transferom u Milan ili Napoli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vidim se u Arsenalu sve dok moj ugovor ne istekne, Ipak, neću lagati, bilo je trenutaka kada sam bio razočaran i nesretan kada je u pitanju moja situacija.  Trener to zna. On je taj koji donosi odluke. Boriću se za svoje mjesto", odgovorio je nedavno Francuz na pitanja o njegovoj budućnosti u Arsenalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi