Spektakularna koreografija navijača Marseilla: Fudbalski svijet oduševljen

Derbi protiv PSG-a

Spektakularna koreografija navijača Marseilla: Fudbalski svijet oduševljen

H. Zilić

U toku je veliki derbi francuskog fudbala zimeđu Marseilla i PSG-a.

Na Velodormu vlada fenomenalna atmosfera, a prije samog početka utakmice, domaći navijači priredili su spektkakularnu koreografiju.

Pomenuta koreografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i naišla na lavinu pozitivnih komentara fudbalskih zaljubljenika.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, ovaj duel je pod velikom policijskom zaštitom, posebno zbog posljednjih dešavanja na stadionima u Francuskoj i nemilih scena, ali i zbog prošlosti i prijašnjih duela Marseilla i PSG-a, gdje su navijači imali treće poluvrijeme na tribinama i oko stadiona.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Mocno, nema sta. Stvarno vrh.
3 0
Hasni
Bravo OM
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi