Marseilleovi fanatici imaju poseban "poklon" za Messija, udarit će tamo gdje najviše boli

Spremaju 'doček' za Argentinca

Marseilleovi fanatici imaju poseban "poklon" za Messija, udarit će tamo gdje najviše boli

E. Škorić

Francuski derbi između Marseillea i PSG-a na programu je večeras.

Utakmice ovih rivala često privlače veliku pažnju, ali nažalost i često donose incidente na tribinama zbog visokih tenzija i neprijateljskih odnosa među navijačima iz ova dva grada.

Navijači Marseillea s nestrpljenjem očekuju dolazak Lionela Messija pa su Argentincu priredili posebno iznenađenje. Ištampali su veliki broj lažnih novčanica s likom Messija, odnosno s fotografijom trenutka kada je zaplakao na konferenciji za novinare nakon odlaska iz Barcelone.

"Ovo je za Messija, nadamo se da će mu se svidjeti", poručili su navijači Marseillea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To je samo jedan u nizu "poklona" koji očekuju Messija večeras. Nema sumnje da će Veledrome biti ispunjen do kraja i da će domaći navijači na sve načine htjeti da naškode Parižanima, a očekuje se da će najviše uvreda trpiti Messi koji je ovog ljeta doveden iz Barcelone u PSG.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Kako ce ga ovo bolit, kakav je smeker uzet ce pare i stavit ispod sorca...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti