Marseille slavio u gostima protiv Toulousea

Francuska Ligue 1

Marseille slavio u gostima protiv Toulousea

Fudbaleri Marseillea slavili su danas u gostima protiv Toulousea sa 2:1 u okviru 29. kola francuske Ligue 1. 

Marseille se grčevito bori za ulazak u Ligu prvaka naredne sezone i svaki meč do kraja mu je jako bitan, dok s druge strane Toulouseu gori pod nogama kada je u pitanju opstanak i pokušava vrijedno skupljati bodove kako bi se spasio.

Na večerašnjoj utakmici prvi je poveo Marseille i to u 10. minuti kada je pogodio Ocampos. Ipak, radost gostijuu nije trajala baš dugo jer je Mubele veoma brzo vratio stvari na početak. To je bio i konačan rezultat porvog dijela meča. U nastavku susreta čovjek odluke za Marseille je bio Kostas Mitroglou koji je u 79. minuti donio tri boda svom timu.

Marseille je ostao na trećoj poziciji sa 59 osvojenih bodova, dok je Toulouse jedno mjesto iznad opasne zone i ima samo bod više od Troyesa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi