Marseille u lošoj formi

Ligue 1, sedmo kolo

Marseille u lošoj formi

S. Bošković

Toulouse i Marseille odigrali su susret sedmog kola francuske Ligue 1, a više razloga za slavlje imali su gosti.

U prvih 45 minuta nije bilo previše uzbuđenja. Pretežno se igra na sredini teren. Ipak, sa drugim dijelom gledatelji mogu biti zadovoljniji.

Toulouse je bolju igru okrunio pogotkom u 67. minuti igre, a strijelac je bio Braitwaite. Pokušavali su gosti doći do boda, no sve nada su im pale u vodu nakon što je Mendy dobio crveni karton, te desetak minuta prije kraja morao napustiti teren. Kad su svi mislili da je sve gotovo domaći tim dobija dva crvena kartona, što ih je i koštalo pobjede. Izjednačili su gosti u posljednjim minutama, a veliki bod je donio Batshuayi.

Nakon ovog kola Marseille se nalazi tek na 11-oj poziciji sa osam osvojenih bodova, dok je Toulouse tri poziciji iza, sa dva boda manje 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, sedmo kolo:

Toulouse - Marseille 1:0 (Braithwaite 67/Batshuayi 90)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.