Našao se "luđak" u svlačionici Atalante koji je odlučio da ismijava Ibrahimovića

De Roon ne štedi Zlatana

Našao se "luđak" u svlačionici Atalante koji je odlučio da ismijava Ibrahimovića

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović i Duvan Zapata imali su šta da kažu jedan drugom tokom subotnjeg orkašaja Milan - Atalanta.

Gosti iz Bergama slavili su s 3:0 na San Siru, a Zapata i Ibrahimović su se "zakačili" kada je u sudijskoj nadoknadi Ibra tražio penal, a Kolumbijac mu rekao: "Ne možete završiti utakmicu, a da ne dobijete penal. Želite li i 13. penal?".

Ibrahimović nije ostao dužan nego je u svom stilu odmah odgovorio: "Šta ti pričaš? Imam više golova u karijeri nego što si ti odigrao utakmica".

Statistika kaže da je Ibrahimović postigao 498 golova, a Zapata odigrao ukupno 371 meč. Razlika između njih je deset godina.

I dok se iz Atalantine svlačionice niko nije oglašavao, Ibri je videom odgovorio Marten de Roon. Nogometaš Atalante je svjestan da nije pametno kačiti se sa Ibrom, što je naglasio u opisu videa sa golovima Atalante na Sna Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznavajući 39-godišnjeg Šveđanina, neće se na ovome završiti.

Top Komentari

Vienner
Ibra usao u legende a cijela Atalanta do smaka svijeta nece biti ni blizu osvajanja sto je sve ibra osvojio
11 4
DoaDoa99
Majstore bolje idi pokrij se i ćućni negdje, nego što probaš ismijavat Ibru.
9 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi