Martinez: Možda dovedemo novog golmana u januaru

Odsustvo Howarda je veliki udarac za Everton

Martinez: Možda dovedemo novog golmana u januaru

Informacija da će sjajni golman Evertona Tim Howard propustiti sljedećih pet ili šest sedmica stvorilo je probleme svima u Evertonu.

Problematikom se pozabavio i trener Karamela Roberto Martinez.

"Povreda Howarda nam je zadala nove probleme. Ostali smo bez vrlo važne karike u ekipi koja se povrijedila na jako neobičan način za jednog golmana. Howarda je zaboljela butina prilikom ispucavanja lopte u susretu protiv Stokea na Boxing day", rekao je Martinez pa se potom osvrnuo na njegovu zamjenu:

"Imamo rezervnog golmana ali pitanje je može li on adekvatno odgovoriti izazovima koji nas čekaju. Ne otpisujem ni dovođenje novog golmana u januaru, sve su opcije otvorene". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.