Martino poručio: Pravi je trenutak za pobjedu

Ostalo je šest sati do El Clasica

Martino poručio: Pravi je trenutak za pobjedu

Večerašnji El Clasico zanimljiv je i iz razloga što će na klupi Reala i Barcelone debitovati novi treneri. 

Carlo Ancelotti i Gerardo Martino po prvi će put biti sudionici najvećeg svjetskog derbija. Trener Barcelone najavio je da se igra katalonskog diva večeras neće razlikovati od prethodnih utakmica.

„Pravi je trenutak za pobjedu nakon neplaniranih remija protiv Osasune i Milana. Igrat ćemo kao i na prethodnim utakmicma s tim što ovog puta očekujem bolju realizaciju svojih napadača,“ najavio je Martino.

Popularni Tata mišljenja je da je Carlo Ancelotti u prednosti u odnosu na njega pred predstojeći El Clasico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

„Posao u Barceloni prvi je za mene u nekom velikom klubu u Evropi, što se za Ancelottija baš i ne može konstatovsti,“ dodao je Martino, te odgovorio na pitanje da li je Ronaldo važniji za Real ili Messi za Barcelonu:

„Stvarno ne znam, ali znam da su i jedan i drugi vrhunski igrači koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.