Martins pogodio za minimalnu pobjedu Levantea

Levante slavio na svom terenu

Martins pogodio za minimalnu pobjedu Levantea

A. Haznadarević

U susretu sedmog kola španske Primere, u kojem su se sastali Levante i Valencia, populani Šišmiši su poraženi minimalnim rezutatom.

U prvom susretu nedjeljnog programa Primere imali smo priliku vidjeti duel u kojem se igralo muški, žestoko se borilo za svaku loptu, a na kraju su domaći ipak slavili jedinim pogotkom na meču.

 

Igrao se 22. minut kada je Obafemi Martins na asistenciju Gustava Munua pogodio mrežu domaćina. Iako je ovaj pogodak pao u ranoj fazi meča, do kraja susreta nije bilo promjena.

 

Ipak, ono što posebno treba spomenuti je to da je glavni sudija do kraja meča pokazao čak deset žutih kartona, ito po pet na obje strane.

 

Španska Primera, 7. kolo

Potražite više informacija na temu La Liga:

Levante - Valencia 1:0 (22. Martins)

 


Gol Martins Levante 1-0 Valencia by fontes31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.