Mašić: Dosta smo ih analizirali i tražili im slabe tačke što se na kraju isplatilo

Igrač GOŠK-a nakon meča u Kaknju

Mašić: Dosta smo ih analizirali i tražili im slabe tačke što se na kraju isplatilo

E. Čaušević

GOŠK je danas u gostima pobijedio Rudar iz Kaknja (0:3) i plasirao se u polufinale Kupa BiH.

Gosti su odigrali jednu veoma dobru utakmicu i na kraju su zasluženo slavili sa 3:0, te se plasirali u polufinale.

Jedan od najboljih u gostujućem timu bio je Anes Mašić koji je postigao gol za 0:2. Mašić je nakon meča za SportSport.ba izjavio da su dosta analizirali igru Rudara, te da su na kraju zasluženo slavili.

"Sve što smo se dogovorili u svlačionici smo koliko-toliko ispunili na terenu. Dosta smo ih analizirali i gledali kako igraju, te gdje su im slabe tačke. Znali smo kako igraju i na kraju smo pobijedili. Crveni karton je presudio jer igrač više nam je sigurno značio na terenu. Radim na sebi i trudim se da pomognem. Došao sam iz Zrinjskog na posudbu i dajem sve od sebe da pomognem klubu. Nećemo odustajati od našeg cilja, a to je povratak u Premijer ligu, a sada da li ćemo to uspjeti vidjet ćemo u nastavku sezone", rekao je Mašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi