4

Komentari (4)

Malmi_Suomi
Hajte sada anti- koronaši po dislajkovima kada ovo napišem. U Februaru sam imao kontakt sa COVID zaraženom osobom i nešto malo simptoma sam imao kao temperatura 37.6 i ništa više . Uradio test sutra dan bio negativan da bi za 48h temperatura skočila na 39.2 i uputnica Opća bolnica + obostrana upala pluća i naravno pozitivan ali.... preko noći se sve izdešavalo. 28 dana na kisiku i evo me opet kakim po portalu:))))
Mackintosh
Pasce nije lipsalo, pa se ostvrilo jos vise da laje
Malmi_Suomi
Tata ti pašče i bolje da te bacio nego što te napravio.@Mackintosh hahahahaha nick ko iz Korone filma. Ostao sam živ od chetnika poput tebe a Korona mala maca GNJIDO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.