Mason posjetio djecu s posebnim potrebama
Mason dijeli darove djeci doma

Playmaker momčadi s Pecare pokazao humanost

Mason posjetio djecu s posebnim potrebama

Najbolji igrač NLB lige za sezonu 09/10, razigravač momčadi Širokog, Chester Mason danas je posjetio dom za djecu ometenu u tjelesnom i psihičkom razvoju „Marija naša nada“ u Širokom Brijegu.

Ovom prilikom Mason je donirao određena sredstva u hrani kako bi pomogao ovoj ustanovi.

Mason je već osvojio velike simpatije u Širokom Brijegu ali i šire zbog svojih igara koje pruža, zbog borbenosti i predanosti momčadi, a danas je pokazao još jednu svoju stranu. Pokazao je suosjećanje, humanost i volju da pomogne onima kojima je pomoć stvarno potrebna, uljepšao je život ovoj djeci u ustanovi te još jednom pokazao da osim igračkih kvaliteta posjeduje i one prave ljudske kvalitete.

„Chester Mason nije samo dobar igrač, košarkaš, već i čovjek koji ima volju posjetiti i pomoći ovu djecu s posebnim potrebama koji trebaju našu pomoć. Drago mi je da ima takvih ljudi, a volio bih i bilo bi mi drago da su se i drugi košarkaši sjetili posjetiti nas i uljepšati ovoj djeci život. Iskreno se zahvaljujem Masonu na posjeti i donaciji i želim mu sve najbolje i da ga prati sreća, zdravlje i uspjeh u životu“,riječi su koje je uputio ravnatelj doma Slobodan Karačić.

Mason je bio oduševljen onim što je vidio te je istakao da je njemu ovo nešto veliko, nešto što ga čini sretnim i što oduvijek radi i što i dalje želi raditi.

„Doći ovdje i vidjeti ovo, vidjeti ovu djecu, uljepšati im dan je stvarno prelijepo. Ja sam osoba koja često pomaže ljudima koji trebaju pomoć. Isto ovako radim i u Americi gdje imam udrugu za pomoć ljudima, volim ovo, djeca su blago i meni nešto jako bitno u životu“, rekao je Chester Mason prilikom posjete domu za SportSport.ba.

„Moj život nije košarka, Bog me je podario da ja igram dobro košarku, blagoslovio me da je mogu igrati ikako te na taj način pomoći drugima i mislim da je to moj cilj u životu. Naslov MVP za mene nema značenje u sportu, za mene to ne znači najkorisniji igrač, već najkorisniji čovjek i to je ono čemu težim, ono što želim biti“, rekao je Mason.

„Hvala ravnatelju Karačiću i cijelom osoblju ustanove na lijepom gostoprimstvu i što su me primili jer kad nekog primaš u svoj dom onda sigurno misliš da je ta osoba dobra. Drago mi je što sam ovo doživio i bio dio ovako nečega velikog. Ovo su najbolja djeca, Bog ih je poslao s razlogom i uvijek je uz njih. Oni su posebni i volim se družiti s njima“, rekao je Mason za kraj.

Ravnatelj ove ustanove je Masonu poklonio prigodne poklone koje su izradila djeca koja tu borave, te olovku uz želje da s njom potpiše novi ugovor sa Širokim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije