Mata: Di Matteo je legenda

Mata: Di Matteo je legenda

M. Šljivak

Fudbaler Chelseaja Juan Mata opisao je sada već bivšeg menadžera Chelseaja Roberta Di Mattea kao legendu.

Španac je priznao kako ga je vijest o otkazu Di Matteu jako iznenadila, te da mu nije bila nimalo prijatna.

"Ovo bio je težak dan. Robert Di Matteo više nije nap menadžer. Želim da mu se zahvalim za sve i da mu poželim sve najbolje u budućnosti. Kao igrač je bio legenda Plavaca, kao menadžer je osvojio titulu Lige prvaka. Ostat će zapamćen u klubu", rekao je Mata.

Di Matteo je za Chelsea igrao ššest godina, a klupu Plavaca je preuzeo u februaru ove godine kada je otpušten Andre Villas-Boas.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.