Mata: Ne idem iz Chelseaja

Španac ostaje u Londonu

Mata: Ne idem iz Chelseaja

Edmir Škorić

Nogometaš Chelseaja i španski reprezentativac Juan Mata poručio je da ne odlazi sa Stamford Bridgea.

Mata je demantirao medijske napise kako bi mogao napustiti Plavce, iako iza sebe ima savršenu sezonu s londonskim klubom, gdje je proglašen najboljim igračem. 

"Niko u Chelseaju mi nije rekao da Mourinho želi da odem. Kada sam završio sezonu, svi su mi rekli da su zadovoljni mojim igrama, kao i nastupima u ove dvije godine", izjavio je Mata, dodavši:

"Imam još tri godine ugovora i veoma sam sretan u Chelseaju. Mou? Volio bih da sačekam da ga upoznam i radim sa njim prije nego donesem bilo kakav sud. To je sasvim logično".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije