Mata otkrio koji je igrač United trenirao u sandalama

Ismijavao Baillyja na Instagramu

Mata otkrio koji je igrač United trenirao u sandalama

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda odradili su danas trening nakon remija u sinoćnjem derbiju protiv Liverpoola.

Crveni đavoli sinoć su razočarali svoje navijače lošom igrom na Anfieldu, ali su ipak uspjeli da osvoje jedan bod. Na današnjem treningu Uniteda bilo je jako zanimljivo, a Juan Mata otkrio je da je jedan igrač ove ekipe trenirao u sandalama.

Mata je na društvenim mrežama objavio sliku sandala u kojima je trenirao danas Eric Bailly. On se očito odlučio našaliti sa svojim saigračem iako je dogovoreno da se to ne govori.

"Imenujte igrača koji je nosio ove sandale na današnjem treningu", napisao je Mata u opisu fotografije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi