Potvrđen još jedan odlazak s Grbavice

Otišao i Crnčević

Potvrđen još jedan odlazak s Grbavice

M. Šljivak

FK Željezničar potvrdio je danas kako hrvatski fudbaler Mate Crnčević više nije igrač kluba s Grbavice.

Plavi su s Dinamom sporazumno raskinuli posudbu ovog fudbalera i on više neće nastupati za sarajevski tim.

"GNK Dinamo Zagreb i FK Željezničar sporazumno su prekinuli posudbu Mate Crnčevića koji na proljeće neće nositi dres Željezničara. Mate, hvala i sretno!

"Crnčević je za Želju u protekloj polusezoni odigrao 17 utakmica, a ovom prilikom mu se zahvaljujemo na doprinosu i želimo mnogo sreće u nastavku karijere", saopšteno je iz sarajevskog kluba.

Mujezinović napušta FK Željezničar?

Još uvijek nije poznato ko će sjediti na klupi FK Željezničar u drugom dijelu sezone.

Plavi sa Grbavice ostali su bez šefa struke Tomislava Ivkovića koji će vjerovatno preći u FK Borac, pa su sada u potrazi za njegovim nasljednikom.

Neslužbeno saznajemo da bi klub mogao napustiti i Mustafa Mujezinović koji ima važeći ugovor, a ukoliko dvije strane ne postignu sporazumni raskid, slobodne papire će ovaj 28-godišnjak potražiti na osnovu dugovanja koja nisu nimalo mala, čak naprotiv.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je u polusezoni iza nas upisao 18 nastupa, te dodao po jedan pogodak i asistenciju.

Na Grbavicu je stigao iz FK Velež 2019. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Nece imati ko ni da ugasi svjetlo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi