Matej Marković: Imao sam još ponuda, ali smatram da je FK Sarajevo pravi izbor za mene

Novi golman bh. prvaka

Matej Marković: Imao sam još ponuda, ali smatram da je FK Sarajevo pravi izbor za mene

M. Šljivak

Matej Marković od danas je novi golman FK Sarajevo.

Ovaj 22-godišnji čuvar mreže u redove prvaka Bosne i Hercegovine dolazi iz FK Krupa, a u Premijer ligi BiH je još branio za NK Čelik.

Nakon dolaska na Koševo Matej Marković je svjestan konkurencije na golu, ali da je izabrao Sarajevo usprkos

"Pratio sam igre Sarajeva prošle godine i neminovno je da je riječ o veoma kvalitetnoj ekipi. Imao sam još ponuda, ali smatram da je Sarajevo pravi izbor za mene u ovom trenutku", rekao je Marković, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Konkurencija na golu nije nimalo lagana, a iznimno se veselim radu s Adijem Adilovićem. Veliki posao je uradio sa Vladanom u samo godinu dana. Što se tiče ostatka ekipe, Ahmetović mi je stvorio mnogo neprilika dok sam bio u Krupi i Čeliku, drago mi je što ću sada igrati sa njim, a ne protiv njega.”

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Doveden kao i Gavric preko musemica.
0 7
Nany
Ne razumijem zasto psujete krkanu to je obicno maluomno bice koje ne zna sta ce od zivota pa komentarise Fks.Sretno Matej
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi