Matej Rodin potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom
FOTO: fkzeljeznicar.ba/Armin Herić

Novo lice na Grbavici

Matej Rodin potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom · Zvanično

Samir Mlaćo

 Matej Rodin danas je i zvanično postao novi član FK Željezničar. Rodin je ovog ljeta napustio GOŠK, te pristupio prvaku Zrinjskom, ali nakon mjesec dana raskinuo saradnju sa Plemićima. 

Dobio je ponudu Željezničara i potpisao trogodišnji ugovor, kao što je jučer SportSport.ba i najavio.

"Iznimno mi je drago što sam došao u ovakav klub sa velikom historijom. Nadam se da ću se brzo uklopiti, brzo upoznati ekipu i što prije se nametnuti da igram", kazao je Rodin za službenu stranicu tima sa Grbavice.

Rodin će večeras odraditi prvi trening sa novim saigračima, a debitovat će vjerovatno u prvom kolu protiv NK GOŠK.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MITAR MIRIC
Odlično pojacanje i odličan transfer, Zrinjski ga je doveo kao veliko pojačanje, medjutim decko zeli da igra i da se dokazuje, a pored jednog Jakovljevica i Galica tesko da bi se sada izborio za pocethih 11. a za rezerve i klupe svakako da nije, steta sto je otisao u Željeznicar sa jedne a sa druge strane uvjeren sam da ce se dokazati i pokazati pogotovo jer je Željo u deficitu na poziciji štopera, tako da ce Želji biti prvi pik za razliku od Zrinjskog
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi