Rodin i Željezničar dogovorili saradnju
Pojačanje za zadnju liniju Željezničara... FOTO: Dnevni list

Defanzivac sutra potpisuje za Plave

Rodin i Željezničar dogovorili saradnju · Ekskluzivno

S. Mlaćo

FK Željezničar je dogovorio novo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, dres Plavih sa Grbavice će kako saznaje SportSport.ba obući Matej Rodin, defanzivac koji je ovog ljeta dogovorio saradnju sa HŠK Zrinjski, ali je nakon mjesec dana sporazumno raskinuo ugovor i napustio klub.

Rodin je prije toga nastupao za NK GOŠK gdje je sjajnim partijama privukao pažnju čelnika Plemića i na kraju potpisao ugovor.

Saradnja nije dugo trajala, a zatim je stigao poziv iz FK Željezničara. Saradnje je dogovorena i Rodin će sutra nakon ljekarskog pregleda potpisati trogodošnji ugovor sa Željezničarom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije GOŠK i Zrinjskog, ovaj 22-godišnjak nastupao je za NK Aluminiji, NK Lokomotivu i HNK Šibenik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novak Profilćić
željo sakuplja odpad zrinjskog ...
12 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi