Matej Rodin uskoro u novom klubu
FOTO: Dnevni list

Novi klub neće plaćati kompenzaciju za treniranje

Matej Rodin uskoro u novom klubu

S. Mlaćo

Nakon nepunih mjesec dana defanzivac Matej Rodin napustio je redove aktulenog bh. prvaka Zrinjskog.

Naime, Rodin je ovog ljeta nakon sjajnih partija stigao iz GOŠK-a pod Bijeli Brijeg, te se očekivalo da će biti veliko pojačanje za ovaj tim.

Potpisao je ugovor sa Zrinjskim, ali u ponedjeljak dogovorio sporazumni raskid saradnje i postao slobodan igrač.

Saznajemo da 22-godišnjak već ima veliki broj ponuda, što iz Premijer lige, tako i  inostranstva, te će ime njegovog novog kluba biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu se pojavila informacija da bi novi kluba Rodina mora platiti trening kompenzaciju NK Lokomotiva, ali njegov agent je za SportSport.ba potvrdio da to nije tačno, te da Rodin ima slobodne papire i njegov novi klub sigurno neće plaćati nikakvu naknadu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi