Mateo Kovačić s masnicom na licu izašao pred novinare, poznato je šta mu se dogodilo

Nesretan slučaj

Mateo Kovačić s masnicom na licu izašao pred novinare, poznato je šta mu se dogodilo

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić se na današnjoj press konferenciji pojavio sa masnicom na licu, a objasnio je i kako je ona nastala.

Mateo Kovačić i Dejan Lovren stali su pred novinare i govorili su o Svjetskom prvenstvu, a najviše o nadolazećem meču četvrtfinala protiv Brazila.

“Imao sam nesreću u teretani”, rekao je Kovačić nakon pitanja o masnici na licu.

Na pitanje zašto ne koristi više svoje prodore u dubinu protivničkih dijela terena, veznjak Chelseaja je odgovorio:

“Lakše je kad se protivnik nadigrava i ostavlja više prostora. Ali mogu u svojoj igri poboljšati još neke stvari pogotovo kada se ekipa zatvori i imam prostora za napredak. Ali svaka utakmica je drugačija”, objasnio je Kovačić.

"Brazil je po meni uvijek favorit za osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali ovdje ima više vrhunskih ekipa i favorita. No, mi smo fokusirani na sebe i da pokažemo najbolju igru u petak."

Oglasi

Dejan Lovren je također govorio pred novinarima, te je najavio četvrtfinalni okršaj s Brazilcima koji je na programu u petak od 16 sati.

"Brazil je favorit, ima dvije jake ekipe po kvaliteti igrača, mogu promijeniti ritam utakmice. Nemamo problema s time što su oni favoriti, cijenimo i poštujemo svakoga i tako ćemo se pokazati na terenu".

Kako zaustaviti Brazil?

"To mora učiniti svih jedanaest igrača. Ko god bude igrao. Imaju opasnu ekipu, individualno su fantastični, mi smo spremni za borbu."

Jeste li razgovarali s kime od Brazilaca pred ovu utakmicu i kako gledate na njihov ples kod proslave gola? Je li to nedostatak respekta kako neki kažu ili se ne slažete s time?

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Čuo sam se sa svima osim s onima s kojima igram za dva dana. Svi su mi zaželjeli sreću. Nadam se da ćemo i nakon utakmice biti u dobrim odnosima. Što se tiče plesa, mogu raditi što hoće, ne vidim da u tome nema respekta. Brazilci su se rodili i žive uz pjesmu, znam kako dišu i ne vidim ništa loše u tome. Naravno, sve ima svoju granicu."

Susret Brazila i Hrvatske igra seu petak od 16 sati, a pobjednik tog duela ide na pobjednika iz meča Argentina - Nizozemska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi