Milan ga odavno otpisao, a večeras će igrom slučaja zaigrati prvi put nakon 325 dana

Musacchio će dobiti šansu

Milan ga odavno otpisao, a večeras će igrom slučaja zaigrati prvi put nakon 325 dana

E. Škorić

Silni izostanci natjerali su Stefana Piolija da večeras u tim uvrsti otpisanog štopera Matea Musacchia.

Musacchio će večeras startati u duelu Milana i Torina u Kupu Italije i to će mu biti prva utakmica nakon 325 dana od posljednjeg službenog nastupa za Rossonere.

Tridesetogodišnji Argentinac je zadnji put igrao 22. februara prošle godine i Milan ga je otpisao te se čeka samo da ode sa San Sira.

Ipak, s obzirom da Milan ima velikih problema s igračkim kadrom, Musacchio bi trebao zaigrati u paru s Romagnolijem jer nedostaju Gabbia i Kjaer, dok će Dalot i Kalulu igrati bekove, a očekuje se da Calabria opet zauzme mjesto u veznom redu.

Ovako bi Milan trebao izgledati večeras:

Tatarusanu, Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot, Calabria, Tonali, Castillejo, Diaz, Hauge i Leao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nono
Bolji je Musacchio nego svi ovi koje Milan hoče kupit a para nigdje ! Treba mu samo dat utakmica da uleti u formu jer dugo je bio povrijeđen !!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije