Mateo Sušić se vraća na teren već u narednom kolu

Neugodna povreda fibule

Mateo Sušić se vraća na teren već u narednom kolu

Bivši mladi reprezentativac BiH Mateo Sušić uspješno se oporavio od neugodne povrede fibule.

Sušić je ljetos dres Istre zamijenio dresom njemačkog Energie Cottbusa u čijem se najboljem timu ubrzo ustalio, ali ga je neugodna povreda sa terena udaljila puna dva mjeseca.

"Već bez problema treniram sa ostatkom tima i nadam se da ću biti spreman za naredni meč koji igramo u petak protiv FSV Frankfurta," kaže Sušić za naš portal.

Cottbus je novu sezonu otvorio neočekivano loše pa nakon četrnaest kola zauzima posljednje mjesto u njemačkoj Cvajti. Ipak Sušić nije pretjerano zabrinut.

"Ne raduju nas posljednje igre i rezultati, ali se za opstanak ne plašim jer sigurno ima dosta timova od kojih smo kvalitetniji. Trenutna pozicija samo je splet nesretnih okolnosti po nas," dodao je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.