Materazzi bi volio biti Mourinhov pomoćnik u Chelseaju

"To bi bilo ostvarenje najluđeg sna"

Materazzi bi volio biti Mourinhov pomoćnik u Chelseaju

A. Haznadarević

Bivši italijanski reprezentativac Marco Materazzi, koji je ostao upamćen po jakoj povezanosti sa Joseom Mourinhom priznao je da bi posao pomoćnika Portugalcu u redovima Chelseaja za njega bilo ostvarenje sna.

"Svako tko govori ružno o Mourinhu je jednostavno ljubomoran. Jako mi se sviđa njegov način vođenja momčadi, jer uvijek traži pobjedu. On je također iskren čovjek što je sjajna odlika u životu", smatra penzionisani fudbaler. 

On je zatim upitan da li bi pristao na eventualnu ponudu Mourinha:

"To bi bilo ostvarenje najluđeg sna. Radio bih s najboljim trenerom na svijetu, "The Special One-om". Što bi moglo biti bolje od toga?", pita se Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije