Haos u Premier ligi: Igrač odbio da trenira jer je dobio ponudu Manchester Cityja

Svim silama želi da ode

Haos u Premier ligi: Igrač odbio da trenira jer je dobio ponudu Manchester Cityja

Eldar Ganibegović

Ljetni prijelazni rok zatvara se sutra, a daleko od toga da je sve završeno. Trenutno najveći haos možda vlada u engleskoj Premier ligi gdje jedan igrač odbija da trenira, ucjenjujući klub da ga pusti u Manchester City.

Wolverhampton je prošle godine platio 45 miliona eura za usluge portugalskog veznjaka Matheusa Nunesa.

Doveli su ga iz Sportinga, nekoliko godina nakon što je radio u pekari i pružili mu šansu na velikom nivou, ali on to sada ne poštuje.

Naime, za njegove usluge zainteresovan je Manchester City, sam Nunes želi da ide, ali ponuda ne zadovoljava ukuse čelnika Wolvesa.

Čelnici tima s Etihada poslali su ponudu od 60 miliona eura. Wolvesi također žele 60 miliona, ali funti i do sada su odbili nekoliko ponuda Građana.

Oglasi

Nunes želi da ide u redove prvaka Engleske i Evrope, te je iz protesta prestao dolaziti na treninge Wolverhamptona.

Definitvino pokazuje veliko nepoštovanje prema klubu koji mu je pružio veliku šansu, te dao ugovor na pet godina.

Ostaje da vidimo šta će se desiti još danas i sutra s Nunesom. Jasno je da će, ako ostane, Wolvesi imati itekako nezadovoljnog igrača u timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, želja čelnika Wolverhamptona je svakako da zarade na njegovom transferu i žele izvući što više novca mogu. 

Treba istaći i to da ga je Manchester City htio i prošlog ljeta, ali je na kraju Nunes ipak završio u redovima Wolverhamptona. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi