Matić hvali Begovića: Biće važan za naš klub

Matić o dolasku Begovića

Matić hvali Begovića: Biće važan za naš klub

Midhat Šljivak

Veznjak Chelseaja Nemanja Matić smatra da će Asmir Begović biti izuzetno važan član ekipe Josea Mourinha.

Begović je ovog ljeta stigao na Stamford Bridge iz Stoke Cityja, a u aktuelnim prvaku Engleske će zamijeniti legendarnog Petra Čecha, koji je pojačao redove gradskog rivala Arsenala.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić se raduje što je bh. golman dio Chelseaja, te je dosta pohvalno govorio o 28-godišnjem momku iz Trebinja.

"Asmir je sjajan golman i odlična osoba. Tek je nekoliko dana s nama i vidjećemo šta će biti u nastavku sezone. Međutim, smatram da je on jako sretan, jer vidimo kako naporno raditi. Svaki igrač je važan za naš klub, pa će tako biti i s Asmirom", istakao je Matić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plavci su prošle godine imali najbolju odranu Premiershipa. Primili svega 32 pogotka, te će Begović ispred sebe imati pravi bedem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.