Matić obilježio godišnjicu bombardovanja: "Da se ne zaboravi..."

Kao i svake godine

Matić obilježio godišnjicu bombardovanja: "Da se ne zaboravi..."

E. Škorić

Veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić obilježio je 24. mart, godišnjicu bombardovanja SR Jugoslavije.

On je na Instagramu objavio sliku eksplozije i stradanja tokom NATO napada na prostoru Srbije uz poruku: "Da se nikad ne zaboravi 1999."

Srbijanski reprezentativac svakog 24. marta obilježi godišnjicu, ali to mu je ranije znalo donositi probleme u Engleskoj.

Prije nekoliko godina odbio je da nosi cvijet maka na dresu Manchestera koji veliča upravo NATO vojnike i tada je bio na udaru britanske javnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bombardovanje SR Jugoslavije od strane NATO snaga trajalo je 78 dana i smatra se da je stradalo 754 ljudi.

Top Komentari

Hakkinen
Samo vi objavljujte ovakve vijesti da vidimo kako AGRESOR obilježava svoje tkzv. agresije jer onda dolazimo do toga da znamo da cijenimo i poštujemo AGRESIJU OD OVIH ISTIH na našu Bosnu i Hercegovinu . E čuj ti Matića poboguuuuuu... Suvišno je što bilo šta pišem ali povuče me ovako ovakva vijest jer AGRESOR na moju zemlju obilježava legalnu akciju NATO snaga jer su činili pokolje i genocide.
7 5
Kad ces Maticu obeljeziti godisnjicu agresije Srbije na BH i kad ces Maticu posjetiti Potocare, zasto je sportsportba objavio ovaj clanak, koga to uopste interesuje u BH kad je bilo bombardovanje u na neku tzv Jugoslaviju (Srbij i Crna Gora), sa ovim clankom samo nervirate gradjane BH, tipicna politika ulizivanja od strane sportsportba, revoltiran sam na sportsportba sto daje prostora ovakvim informacijama na portalu sportsportba.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi