Matić uzdrmao Srbiju: Zbog ovakvih laži ne dajem više izjave

Odlučio lažima stati u kraj

Matić uzdrmao Srbiju: Zbog ovakvih laži ne dajem više izjave

Edmir Škorić

Zvijezda srbijanske reprezentacije i Manchester Uniteda Nemanja Matić odlučio je da više ne daje izjave medijima u svojoj zemlji.

Matić je trenutno na okupljanju reprezentacije, ali ga je pogodilo pisanje jednog portala, odnosno naslov koji je glasio: "Bane potpuno utučen: Saigrači se sprdaju sa bivšim kapitenom Srbije".

"Zbog ovakvih laži odlučio sam da više nikada ne dajem izjave za srpske medije", objavio je Matić na Instagramu uz screenshot spornog članka.

Brojni su komentari na ovu objavu Matića, uglavnom ga podržavaju i svjesni su da mediji u Srbiji nekada prelaze sve granice.

Inače, sporni tekst je nastao tako što je Matić objavio fotografiju sa Banetom Ivanovićem, koji se u šali pravio ljut, a naravno pojedini mediji su od toga napravili senzaciju i izvukli najgori mogući kontekst.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Pa dobro al zasto zbog kurira sad mora da ispastaju svi mediji. Koliko je ovo seljacki toliko je i maticev potez. Ne daji kuriru ostalima sta fali dat izjavu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi