Neoprezni Matić slučajno na Instagramu objavio novi dres

Srbija na SP-u pod sponzorstvom Pume

Neoprezni Matić slučajno na Instagramu objavio novi dres

Edmir Škorić

Srbija je dobila novog sponzora, dresove sada proizvodi Puma, no nije bio poznat izgled prvog dresa. Barem ne do večeras.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na ljeto Srbija će igrati u novoj opremi. Njemački proizvođač sportske opreme, Puma, za Orlove je dizajnirao crvene i bijele dresove.

Nogometni savez Srbije prije dva dana je predstavio drugu, bijelu garnituru, ali ona prva nije bila predstvljena javnosti, sve do večeras, kada je Matić sasvim slučajno na svom Instagramu podijelio fotografiju s poznatim glumcem Draganom Bjelogrlićem.

Uz poruku "Čast i zadovoljstvo raditi sa Draganom Bjelogrlićem", Matić je pozirao u crvenom dresu Srbije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi