Matija Matko napustio Inter

Dolazi li ponovo u Premijer ligu?

Matija Matko napustio Inter

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Čelika, Sarajeva i Zrinjskog, Matija Matko, raskinuo je ugovor sa hrvatskim prvoligašem Interom iz Zaprešića.

Na insistiranje čelnih ljudi Intera, Matko je pristao raskinuti ugovor sa ovim klubom, no ovaj nekadašnji fudbaler Čelika, Sarajeva i Zrinjskog, nezadovoljan je takvim razvojem situacije.

"Iskreno, mislim da nisam zaslužio rastanak, trenirao sam normalno, bio spreman, motiviran", prenose Sportske novosti Matkovu izjavu.

"Da mi je bar zimus rečeno da mogu otići, postojao je neki interes iz Češke. A šta sad? Sada mi je najgore. Iza sebe imam četiri mjeseca bez utakmica, sada će biti strašno teško. Ne mogu niti trenirati, ali u inat vježbam sam, ne dam se", dodao je Matko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.