Matjaž Kek preuzima Zvezdu od naredne sezone

Prenose srbijanski mediji

Matjaž Kek preuzima Zvezdu od naredne sezone

D. Vejo

Prema pisanju srbijanskih medija na klupu Crvene zvezde od naredne sezone sješće aktuelni trener vodećeg tima hrvatskog prvenstva Rijeke, Matjaž Kek.

Tamošnji mediji navode da će slovenački stručnjak na Rajko Mitić stići odmah po završetku prvenstva, te da će već od ljeta preuzeti kormilo tima iz Ljutice Bogdana. 

Crveno-bijele će, nakon odlaska Miodraga Božovića, do kraja šampionata voditi neko od domaćih stručnjaka, kao trenutna solucija, a zatim bi Kek trebao da dođe ne mjesto kormilara.

Zvezda je san o šampionskoj tituli srušila praktično za 90 minuta igre na Tržnom centru. Već danas, usljedile su velike promjene u timu. Prvo je mjesto trenera napustio Božović, a zatim je ostavku podnio sportski direktor Blažo Raosavljević.

Gubitak liderske pozicije u prvenstvu Srbije, beogradskom sastavu donijelo je veliki krah.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri, Kek je vodio Maribor, zatim mlađe selekcije reprezentacije Slovenije do 16 i 17 godina, Al Ittihad i na koncu Rijeku s kojom bilježi sjajne rezultate u HNL-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije