Matković: Zalaganje i trud neće izostati

Bh. kadeti se spremaju za EP

Matković: Zalaganje i trud neće izostati

Endin Čaušević

Igrač Vojvodine Dragan Matković je jedan od 20 kadetskih reprezentativaca koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Evropskom prvenstvu.

Matković sa nestrpljenjem očekuje početak Eura:

"Odradili smo dobre pripreme u Zenici. U Trening centru smo imali na raspolaganju sve što nam treba i radili smo odličnom ambijentu. Svi smo spremni, nema povrijeđenih igrača. Odradićemo još jedan trening ovdje prije puta u Englesku. Jedva čekamo utakmice na EP".

Ovaj talentovani igrač sredine terena obećava maksimum:

"Ovo je definitivno najveći uspjeh koji smo do sada napravili. Sada želimo još više. Možemo da prođemo grupu, a nadam se i dalje. Kada je ova ekipa u pitanju, trud i zalaganje nikad ne izostaje. Borićemo se i igrati maksimalno protiv svakoga jer zaista želimo da napravimo rezultat o kojem će se dugo pričati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi